Administrație Sport

Federația Română de Lupte și ACS Micul Luptător, distincții de onoare pentru mai mulți edili și președintele CJ Călărași

Federația Română de Lupte și ACS „Micul Luptător” Călărași au acordat distincții de onoare unor reprezentanți importanți ai administrației publice locale, pentru contribuția lor la promovarea și dezvoltarea acestui sport în România. Printre cei premiați se numără primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, primarul comunei Vîlcelele, Ionel Tatu, primarul comunei Ciocănești, Dan Velicu, și primarul comunei Dragoș Vodă, Ion Radu Aurel.

Această recunoaștere vine ca urmare a eforturilor neîncetate, ale acestor oameni de administrație, de a susține și a oferi resurse pentru dezvoltarea talentelor locale în lupte libere, feminine și greco-romane.

“În numele ACS Micul Luptător Călărași și al comunității noastre sportive, doresc să exprim cele mai sincere mulțumiri către distinșii noștri lideri locali și județeni, pentru sprijinul lor generos! Eforturile acestora sunt esențiale în realizarea visurilor tinerilor noștri sportivi și în aducerea luptelor la un nivel de excelență. De asemenea, sunt profund recunoscător Federației Române de Lupte, pentru susținerea constantă în organizarea competițiilor de lupte la Călărași! Mulțumim pentru tot și vă promitem că vom continua să ducem numele Călărașiului mai departe, să ne facem cunoscuți prin rezultatele noastre excepționale”, ne-a declarat președintele ACS „Micul Luptător” Călărași, Gheorghe Nane. 

Liderul Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, este alături de sportivii ACS Micul Luptător, așa că le-a achiziționat echipamente sportive, care constau în 40 de treninguri, 40 de tricouri, 20 de dresuri și 20 de ghete de luptă, cu scopul ca aceștia să își continue drumul către succes.

Este demn de menționat că municipiul Călărași a devenit un centru important pentru luptele din România, în orașul nostru organizându-se nu doar Cupa României U17, dar și Cupa României U15 și U20, atrăgând astfel sute de luptători din întreaga țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *