Eveniment

VIDEO| Polițiștii, jandarmii și pompierii i-au sărbătorit pe copii, de 1 iunie

Jandarmii, polițiștii și pompierii călărășeni i-au sărbătorit, în data de 1 iunie a.c., pe copiii comunității noastre, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, în Parcul Dumbrava. Timp de câteva ore, micuții au descoperit tehnica, aparatura și autospecialele folosite în misiuni. De asemenea, activitățile au fost încununate de veselie, baloane și multe surprize și dulciuri. 

Zeci de copii entuziasmați au venit să descopere lumea fascinantă a jandarmilor, polițiștilor și pompierilor.

La atelierul de prezentare al Jandarmeriei Călărași, copiii de toate vârstele au putut încerca echipamentul și materialele din dotare, dar surpriza pentru ei a fost traseul aplicativ special conceput pentru a se putea antrena alături de jandarmi. A fost un bun prilej de a sărbători copilăria, dar și copilul interior al fiecăruia dintre cetățeni, iar participanții au avut parte de soare, zâmbete, curiozitate și bucurie.

De asemenea, copiii au fost întâmpinați de conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Călărași, dar și de către polițiști din cadrul structurilor de: Resurse Umane, Cabinet,  Criminalistică, Rutieră, Acțiuni Speciale, Negociatori, Protecția Animalelor, Ordine Publică, Siguranță Școlară și de Analiză și Prevenire. Una dintre surprize a fost aceea prin care cei mici s-au antrenat și au concurat în cadrul unui traseu organizat de luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, iar în urma finalizării acestuia, au primit o legitimație prin care au devenit „Polițist pentru o zi”. O altă surpriză a fost reprezentată de parada motocicletelor aflate în dotarea Inspectoratului de Poliție Județean Călărași. Totodată, cei mici au avut ocazia să se amprenteze alături de colegii criminaliști și să-și lase imaginația să zboare, creându-și propriii căței de poliție, polițiști și autospeciale, colorând alături de polițiștii structurilor pentru Siguranță Școlară și de Analiză și Prevenire. Totodată, copiilor le-au fost oferite baloane și mici legitimații de polițist. Însă, cea mai frumoasă surpriză de azi a fost cea din partea micuților, o felicitare pe care aceștia au confecționat-o și au dăruit-o polițiștilor, urându-le „La mulți ani” tuturor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *