Eveniment

VIDEO| Ziua în care imaginația a prins viață. Festivalul Copilăriei, la Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu”

Într-o atmosferă efervescentă și colorată, în data de 1 iunie a.c., Biblioteca Județeană „Alexandru Odobescu” din Călărași a deschis porțile imaginației și bucuriei, găzduind Festivalul Copilăriei, dedicat Zilei Internaționale a Copilului. Într-o zi însorită de vară, copiii, împreună cu familiile lor, au fost invitați să se alăture unei aventuri pline de creativitate, educație și distracție.

Deschiderea evenimentului a avut loc la ora 11:00, cu lansarea cărții „O emoție, o poveste”, de Mihaela Ioana, care a adus zâmbete și strălucire în ochii celor mici. După acest moment special, atelierele în aer liber au oferit o varietate de activități interactive, de la jocuri motrice, care au stimulat energia și coordonarea, până la tehnologii moderne, precum creioanele 3D și ochelarii VR, care au deschis noi orizonturi ale imaginației.

La ora 14:00, scena a fost preluată de actorii talentați care au interpretat piesa „Motanul încălțat”, un spectacol care a captivat și a adus râsete în rândul publicului de toate vârstele.

Dansurile cu Adina Costache au urmat, umplând atmosfera cu ritm și mișcare, în timp ce atelierele tematice au continuat să încânte și să inspire prin proiectul „Prietenie pe o sfoară”.

Apoi, magicianul TEO a adus magia la viață, lăsându-i pe toți cu gura căscată și cu inimile pline de uimire.

Seara va fi încununată de proiecția filmului „Vrăjitorul din OZ” în aer liber, care va aduce împreună familii și prieteni.

În încheiere, la ora 20:00, toți participanții vor fi surprinși cu un moment special, care va fi păstrat secret până în ultima secundă, acesta punând punct unei zile memorabile.

Festivalul Copilăriei ar putea fi catalogat drept un succes răsunător, acesta oferind o zi plină de amintiri fericite și momente de neuitat tuturor celor prezenți.

Participarea gratuită la toate activitățile subliniază angajamentul Bibliotecii Județene Călărași de a oferi acces la cultură și educație pentru toți, reamintindu-le tuturor, mai aleas în această zi specială, bucuria pură a copilăriei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *