Administrație

Lucrări de întreținere în parcurile din Călărași

De săptămâna trecută, Primăria Municipiului Călărași a reînceput lucrările de întreținere în parcurile din orașul nostru, având în vedere măsurile de relaxare privind circulația ce vor veni după data de 15 mai, odată cu încheierea stării de urgență. Există premisele ca parcurile să fie deschise populației, cu anumite reguli, însă locurile de joacă vor rămâne închise momentan.

Se cosește, curăță iarba și se mătură aleile. Până pe 10 mai a.c. inclusiv, s-au realizat lucrări de cosit în Parcul Central, Parcul Luceafărului și Parcul Năvodari, iar ieri, 11 mai, s-a lucrat în Parcul Navrom, Parcul Dendrologic, Parcul Dumbrava și Parcul Constructorului. Se va acționa în toate parcurile, în următoarele zile.

Mai mult, în noaptea de marți, 12 mai, spre miercuri, 13 mai, se vor efectua tratamente împotriva țânțarilor și căpușelor pe raza municipiului Călărași, deci și în parcuri și zone verzi.

“Încurajăm călărășenii, în continuare, să se protejeze individual, prin purtarea măștii de protecție, și să respecte toate sfaturile și recomandările autorităților. Specialiștii atrag atenția că o relaxare în comportamentul individual al fiecăruia dintre noi poate însemna întârzierea unei victorii în această bătălie pe care o ducem împotriva răspândirii infecțiilor cu noul coronavirus”, transmite Primăria Călărași

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *