Actualitate

Polițiștii au reținut 54 de permise de conducere, săptămâna trecută

În cadrul acțiunilor pentru siguranța comunității din ultima săptămână, polițiștii au intervenit la 581 de sesizări ale cetățenilor, majoritatea primite prin serviciul 112. De asemenea, polițiștii au reținut permisele de conducere în cazul a 54 de șoferi care au pus în pericol siguranța traficului rutier.

În săptămâna 17 – 23 august a.c., peste 500 de polițiști au acționat în sistem integrat, alături de celelalte structuri din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice.

Au fost organizate 72 de acțiuni și s-a intervenit la 581 de evenimente, dintre care 567 au fost sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților desfășurate, polițiștii au constatat 106 infracțiuni, 11 persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse 13 măsuri preventive.

Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 753 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 333.060 de lei și au confiscat bunuri în valoare de 2.224 lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate 17 infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute 54 de permise de conducere și retrase 45 certificate de înmatriculare.

Poliția Română acționează permanent pentru prevenirea și combaterea oricăror evenimente care pot afecta liniștea comunității și, totodată, este pregătită să intervină atunci când situația o impune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *