Administrație

Primăria Călărași: „Renunțați la practica de a vă transporta deșeurile pe locurile virane din cartiere mărginașe”

Astăzi, 8 aprilie, unul dintre terenurile pe care locuitori ai municipiului Călărași își depozitează neconform deșeurile a fost din nou curățat. Măsura face parte din planul municipalității de limitare a răspândirii noului coronavirus.

“Ca urmare a perioadei de pandemie pe care o traversăm, am intensificat eforturile de lichidare a acestor gropi de gunoi neconforme. Avem nevoie, însă, și de solidaritatea dumneavoastră. 𝑪𝒖𝒎 𝒑𝒖𝒕𝒆𝒕̦𝒊 𝒂𝒋𝒖𝒕𝒂?

Aruncați deșeurile doar în locurile special amenajate.

Anunțați-ne prin fotografii de existența unor deșeuri pe domeniul public sau privat. Vom lua imediat măsuri și vom încerca să identificăm persoanele care le-au depozitat în acest fel. Fotografiile se pot trimite prin mesaj privat pe pagina noastră de Facebook.

Renunțați la practica de a vă transporta deșeurile pe locurile virane din cartiere mărginașe. Vă asigurăm că în această perioadă vom aplica dur măsurile de coerciție.

Mulțumim tuturor celor care au înțeles mesajele autorităților și le-au respectat întocmai, în această perioadă. Sloganul ‘𝐍𝐮𝐦𝐚𝐢 𝐢̂𝐦𝐩𝐫𝐞𝐮𝐧𝐚̆ 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐦 𝐬𝐚̆ 𝐝𝐞𝐩𝐚̆𝐬̦𝐢𝐦 𝐚𝐜𝐞𝐚𝐬𝐭𝐚̆ 𝐜𝐫𝐢𝐳𝐚̆’ nu reprezintă doar cuvinte, ci reprezintă șansa noastră la un Călărași curat, cu oameni sănătoși”, transmite Primăria Municipiului Călărași, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *