Educație

Un elev al Liceului Mihai Eminescu, pe primul loc la Olimpiada de Informatică Aplicată. A fost premiat de edilul municipiului

Un elev eminent al Liceului Teoretic “Mihai Eminescu” din Călărași, respectiv Ștefan-Radu Rareș, a fost premiat de edilul municipiului, Marius Dulce. Liceanul a obținut premiul I, pe țară, la Olimpiada de Informatică Aplicată, dar și Mențiune la etapa internațională.

“Performanţa şcolară mereu apreciată! Am avut deosebita plăcere de a dialoga astăzi (n.r. 24 mai a.c.) preţ de câteva minute bune cu un elev eminent al Liceului Teoretic Mihai Eminescu. Rareș Ștefan Radu, din clasa a X-a, a izbutit performanţa de a obţine Premiul I pe ţară la Olimpiada de Informatică Aplicată (secţiunea reţele IX-X) precum şi Menţiune la Etapa Internaţională, la care au participat elevii din clasele IX-XII din Europa. Am întâlnit un copil pasionat de informatică şi reţelistică, studios, ambiţios şi hotărât să deprindă şi mai multe cunoştinţe în acest domeniu. I-am oferit cu dragă inimă o plachetă în semn de preţuire pentru munca şi eforturile depuse, un mic gest faţă de rezultatele remarcabile pe care le-a obţinut atât pentru sine cât şi pentru municipiul nostru. Îl felicit încă o dată pentru tot ce a realizat, evident şi cu sprijinul nemijlocit al profesorului Ninel Petre, un pedagog desăvârşit care reuşeşte să insufle elevilor dragostea pentru matematică şi informatică. Un gând bun şi pentru domnul profesor George Stoian, directorul Liceului Teoretic Mihai Eminescu, pentru strădaniile depuse de a face din acest liceu, împreună cu echipa pe care o coordonează, o unitate de învăţământ etalon în cadrul municipiului nostru”, notează primarul municipiului Călărași, Marius Dulce, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *