Actualitate

Weekend plin de evenimente, în Călăraşi. Jandarmii, la datorie

În perioada 15-17 septembrie 2023, jandarmii călărășeni continuă acțiunile specifice de asigurare a ordinii și liniștii publice, atât independent, cât și în cadrul dispozitivului integrat, pentru buna desfășurare a evenimentelor care vor avea loc pe raza județului Călărași, cât și pentru siguranța cetățenilor.

Astfel, în acest sfârșit de săptămână, jandarmii vom fi prezenți la evenimentul “Retromobil vine în orașul tău”, care va avea loc pe 16 septembrie, începând cu ora 09:00, în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică.

De asemenea, ei se vro afla și la cele două meciuri de fotbal, disputate de echipele ACS Progresul Fundulea – ACS Recolta Gh.Doja, respectiv ASFC Agricola Borcea- ACS Clinceni, în data de 16 septembrie, de la ora 17:00, astfel încât vor fi vigilenți pentru preîntâmpinarea oricăror fapte antisociale.

Mâine, 16 septembrie, este o zi importantă pentru natură, căci aproximativ 40 de jandarmi voluntari vor participa la Ziua de Curățenie Națională 2023, eveniment organizat de “Asociația Let’s do it, Romania!”. Împreună cu alți voluntari din cadrul proiectului, vom strânge deșeurile din zona Chiciu.

În acest sfârșit de săptămână,  echipajele de jandarmi vor acționa pentru intensificarea măsurilor de ordine și vor desfășura acțiuni cu precădere în zonele și arterele intens circulate, urmărind descurajarea persoanelor care tulbură ordinea și liniștea publică sau comit alte fapte antisociale.

Jandarmii le recomandă cetățenilor să dea dovadă de înțelegere, să adopte un comportament civilizat, să respecte indicațiile forțelor de ordine, să supravegheze copiii care îi însoțesc și să acorde o atenție sporită modului de păstrare a bunurilor și obiectelor personale.

„În cazul în care sunteți martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, solicitați ajutorul jandarmilor aflați în dispozitiv sau apelați numărul unic de urgență, 112. Vă dorim un weekend liniștit și fără incidente”, transmite Jandarmeria Călăraşi, prin intermediul unui comunicat de presă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *