Actualitate

Accident rutier în Lehliu Gară. Patru persoane, implicate

În data de 12 mai 2020, ora 15:50, un echipaj de descarcerare din cadrul Secţiei de pompieri Lehliu Gară a fost solicitat prin intermediul 112 – număr unic pentru apeluri de urgenţă, să intervină pe raza localităţii, la ieşire din oraş, pentru a interveni la un accident rutier în care au fost implicate două autovehicule, dintre care unul răsturnat pe o parte, în afara părţii carosabile. La sosirea echipajelor de intervenţie, din cele patru persoane implicate în accident, niciuna dintre acestea nu era încarcerată.

Pompierii militari încadraţi pe autospeciala de descarcerare au deconectat bornele acumulatorilor celor două autovehicule implicate în evevnimentul rutier şi au luat toate măsurile pentru prevenirea altor situaţii de urgenţă la locul accidentului. Iniţial, doar două perrsoane au fost preluate de echipajele S.A.J., două minore (două fetiţe cu vârste de 9, respectiv 11 ani, care erau conştiente şi prezentau traumatisme uşoare şi escoriaţii), acestea fiind transportate la spitalul din oraşul Lehliu Gară. Ulterior, o a treia persoană, care refuzase iniţial examinarea, un adult (tatăl celor două fetiţe) a solicitat ajutor medical, a primit îngrijiri şi a fost transportat la acelaşi spital de către reprezentanţii Ambulanţei. Bărbatul prezenta un traumatism cranio facial minor şi escoriaţii la nivelul feţei.

Unul dintre autovehicule era răsturnat pe o parte în afara părţii carosabile în urma coliziunii dintre cele două maşini. Pompierii militari încadraţi pe autospeciala de descarcerare au curăţat carosabilul şi după aproximativ 20 de minute circulaţia a fost reluată în condiţii normale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *