Actualitate

Sancțiuni de peste 56.000 de lei, aplicate de polițiști într-o singură zi

Acțiunile pentru siguranța comunității din ultimele 24 de ore au avut ca rezultat prinderea în flagrant a două persoane, precum și dispunerea a două măsuri preventive.

În ziua de  18 octombrie a.c., polițiștii au acționat, la nivelul județului Călărași, pentru prevenirea faptelor antisociale și menținerea ordinii și siguranței publice. Au fost organizate 13 acțiuni și s-a intervenit la 64 de evenimente sesizate prin 112.

Ca urmare a activităților, au fost constatate 11 infracțiuni, două persoane au fost surprinse în flagrant, iar în cauzele instrumentate au fost dispuse două măsuri preventive. Totodată, pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 170 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 56.000 de lei.

Polițiștii rutieri au desfășurat activități pentru prevenirea accidentelor de circulație, fiind constatate trei infracțiuni la regimul rutier. Au fost reținute trei permise de conducere și retrase două certificate de înmatriculare.

Atunci când sunteți martorii unor fapte antisociale sau ați fost victima unei infracțiuni, nu ezitați să vă adresați celui mai apropiat echipaj de poliție sau să apelați numărul unic de urgență 112!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *