Administrație Sport

Iliuță, despre situația financiară a Dunării Călărași: “Facem toate demersurile legale pentru a aduce salariile la zi”

Situația financiară a clubului sportiv AFC Dunărea Călărași a fost, în ultima perioadă, una delicată. Președintele Consiliului Județean Călărași, Vasile Iliuță, a declarat, pentru publicația noastră, că la acest moment mai trebuie plătite trei salarii restante către fotbaliști. Acesta a dat asigurări că în următoarea ședință de Consiliu Județean se va aproba o Hotârâre privind plata salariilor.

Avem trei salarii restante. Urmează ca în următoarea ședință de Consiliu Județean să aprobăm plata salariilor restante și vom ajunge la zi, a precizat, pentru opiniacalarasi.ro, Vasile Iliuță.

Întrebat ce sumă din bugetul CJ va fi asigurată anul acesta pentru Dunărea Călărași, Iliuță a afirmat: Nu pot să spun acum, ci doar în momentul în care bugetul va fi finalizat. Se află în dezbatere publică. Potrivit estimărilor Finanțelor, bugetul va fi mai mic cu 12 milioane de lei, față de anul trecut.

Vasile Iliuță ne-a mai declarat că speră ca anul acesta AFC Dunărea Călărași să ajungă în Divizia Națională.

“Transmit jucătorilor să aibă încredere în echipa Consiliului Județean. Noi continuăm să finanțăm performanța. Facem toate demersurile legale pentru a aduce salariile la zi, pentru a putea promova în Divizia Națională, a conchis sursa citată.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *