Politică

Iulian Iacomi a trecut la PNL

PNL Călărași a susținut, în data de 10 august a.c., o conferință de presă în care a prezentat trei candidați la funcția de primar: Iulian Iacomi-Lehliu Gară, Radu Marian-Gălbinași, Ciprian Panait-Mitreni. Președintele PNL Călărași, Daniel Drăgulin, le-a urat succes în cursa electorală și a declarat că este convins că aceștia vor depune toate eforturile în obținerea unor rezultate pe măsură și vor fi câștigători.

Iulian Iacomi, primarul orașului Lehliu Gară, candidează pentru un nou mandat, dar de data aceasta din partea PNL. Acesta a făcut lămuriri cu privire la plecarea sa din PSD.

”După cum știți, până mai ieri eram la PSD. Sunt anumite motive care m-au determinat să plec într-o altă construcție. Deja sunt primar în funcție la Lehliu Gară. Nu mă văd câștigător pentru mandatul următor, doar lupt. Întotdeauna intru într-o competiție ca să demonstrez, nu neapărat sunt de la început câștigător. Voi lupta și voi demonstra. Odată la 4 ani, știm că trebuie să dăm un examen în fața electoratului și cred că prin experiența pe care o am, îmi voi face treaba așa cum este cel mai bine, astfel încât în septembrie, pe data de 27, să pot aduce cât mai multe voturi pentru Consiliul Local, pentru Consiliul Județean și să ne bucurăm împreună cu echipa PNL de victorie. Legat de migrația din PSD, vreau să vă spun strict despre mine. Am avut o colaborare foarte bună în organizație, până când a apărut domnul Iliuță. După discuțiile avute, legate de candidaturi în județ, am fost pus în situația de a-mi fi rușine să mă mai duc în anumite organizații. Inclusiv la Mitreni, unde știu că patru ani au muncit oamenii acolo, au construit, aș fi mers cu ei, cu un câștigător, dar în momentul în care tot eu propuneam ceva, nu era bine. Inclusiv la Frăsinet, unde acolo vom câștiga la pas. Puterea se mutase, la un moment dat, la centru. Plus de asta, mi-am asumat în fața colegilor din PSD că în cazul în care fratele meu Ion nu vine către PSD, atunci îmi voi depune demisia din funcția de președinte. Ceea ce am și făcut. A fost mai convingător fratele meu să vin către PNL. Noi facem administrație. Împreună facem administrație”, a spus Iacomi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *